VIDEO | Gunther Levi zingt ‘Trouw met mij’ voor Sven De Ridder in ‘#LikeMe’ op Ketnet

Ketnetters en hun ouders kunnen het weekend goed inzetten met de zevende aflevering van ‘#LikeMe‘, sinds deze namiddag beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app

Zij die liever voor de televisie kruipen, moeten nog even wachten tot zondag. Dan wordt de aflevering om 08.50 uur uitgezonden op Ketnet.

Klassiekers in een nieuw jasje

‘#LikeMe’ is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. 

De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit ‘#THEPROPOSAL‘ kent u ongetwijfeld nog van vroeger: ‘Zij heeft stijl‘ van De Kreuners en ‘Trouw met mij‘ van Hugo Matthysen, voor de gelegenheid gezongen door Gunther Levi.

‘Trouw met mij’ is een nummer van Hugo Matthysen, een creatieve duizendpoot uit Ekeren. Hij is het brein achter enkele legendarische tv-reeksen, zoals ‘Dag Sinterklaas‘, ‘Het Peulengaleis‘ (met Bart Peeters) en ‘Kulderzipken’. 

Daarnaast treedt hij ook op met zijn band CPeX: Clement Peerens Explosition. Het fragment ‘Trouw met mij’ komt uit ‘Lava‘, het absurde televisieprogramma van Herr Seele en Kamagurka (1990).

De Kreuners is een Vlaamse rockband uit 1978. De band liet zich voor het eerst opmerken tijdens Humo’s Rock Rally, maar Vlaamse platenfirma’s bleken destijds nog niet klaar voor Nederlandstalige rock. De Kreuners lanceerden dan maar zelf hun eerste single, en sindsdien regen ze de hits aan elkaar. Denk maar aan nummers als ‘Ik wil je‘ (gecoverd in seizoen 1), ‘Layla‘, ‘Zo jong‘ en ‘Zij heeft stijl‘ (1981).

Huwelijksaanzoek

In de zevende aflevering ‘#THEPROPOSAL’ gaat het duidelijk beter tussen Vince en Caro. Alleen is het nog onduidelijk waar de relatie naartoe gaat. 

Ondertussen is Olivier van plan Philippe ten huwelijk te vragen, maar Philippe weet van niets. Camille weet nog steeds niet wat ze wil van Free.  

Nieuwe afleveringen van ‘#LikeMe’: elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.50 uur op Ketnet. Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn heel wat extra’s terug te vinden: ‘Dance #LikeMe’, ‘Sing #LikeMe’ en ‘Vlog #LikeMe’.

‘#LikeMe’ is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.

Beeld: Ketnet
Bron: Ketnet

Een gedachte over “VIDEO | Gunther Levi zingt ‘Trouw met mij’ voor Sven De Ridder in ‘#LikeMe’ op Ketnet

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: