Active Company zoekt nieuwe naam

Active Company (AC) bestaat 25 jaar. De LGBT-sportclub uit Antwerpen zoekt en nieuwe naam.

“We krijgen regelmatig de opmerking op internationale toernooien dat men niet goed weet vanwaar onze club afkomstig is. De naam ‘company‘ doet ook niet meteen denken aan een (gezellige) sportclub”, stellen Jellis, Karl, Kat, Marcel en Wesley van de raad van bestuur.

“We gaan dus niet veranderen om te veranderen. We hebben een duidelijk doel voor ogen, we maken gebruik van 25 jaar AC om eventueel te verbeteren. Een begrip als de ‘Antwerp Brilliant Games‘ doet nu ook overal de ronde en is een voorbeeld van hoe het kan zijn.”

AC-leden worden gevraagd mee te denken over een nieuwe naam. “Welke naam en/of slagzin denk jij dat waardig is om de reeds bestaande naam en/of slagzin te vervangen?”

Stuur je voorstel (of voorstellen) naar rvb@activecompany.be voor 1 april.

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “Active Company zoekt nieuwe naam

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: