Regenbooghuis UniQue teleurgesteld in burgemeester van Lubbeek Theo Francken om mannen-in-jurk-tweet

“Tijdens het voorbije weekend verslikten we ons (helaas opnieuw) in onze tas koffie toen we de laatste tweet van de burgemeester van Lubbeek onder ogen kregen”, schrijft UniQue, voormalig Holebihuis Vlaams-Brabant. Het regenbooghuis reageert op de sneer van Theo Francken (N-VA).

“Ruim anderhalf jaar na een soortgelijke tweet, postte Theo Francken een nieuwe sneer naar een campagne die (gender)stereotypen wil doorbreken. Wie gehoopt had dat de N-VA-politicus iets bijgeleerd had na zijn uitschuiver tijdens de zomer van 2018, komt helaas bedrogen uit. We bekijken intern hoe we het best gepast hierop kunnen reageren.”

Beeld: UniQue

Een gedachte over “Regenbooghuis UniQue teleurgesteld in burgemeester van Lubbeek Theo Francken om mannen-in-jurk-tweet

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: