VIDEO | Gael Leung Chong Wo is Mister Leather Belgium 2020

Gael Leung Chong Wo uit Gent is Mister Leather Belgium 2020. Hij neemt de titel over van Bernard Mathieu. De verkiezing vond plaats tijdens Darklands in Antwerpen.

Tom uit Pelt werd tweede ereheer. Nicolas uit Brussel en Namen eerste ereheer. 

Gael viel op mijn zijn campagne #WeAreFetish, waarbij mensen die ook niet beantwoorden aan sommige puristische verwachtingen over fetisj, trots kunnen zijn over hun levensstijl.

Gaël omschrijft zich als panda. Zijn moeder is Belgische, zijn vader half Chinees, half Mauritiaans. Een panda is een zwart-wit Aziatisch dier. Zijn liefde voor leer ontstond een vijftal jaar geleden.

De nieuwe Mister Leather Belgium is vader van twee volwassen kinderen en baat samen met zijn vriend een eigen zaak uit die ze samen begonnen na het aflopen van zijn opleiding als architect in Gent.

Je ziet hem meestal dan ook op Instagram volledig in een zwarte lederen outfit . Met zijn online aanwezigheid staat hij niet alleen in contact met de leatherscene maar haalt hij ook inspiratie en helpt hij mensen die nog steeds worstelen met hun fetisj-identiteit. 

Mister Leather Belgium is een organisatie van MSC Belgium.

Beeld ter plaatse: Timothy Junes
Portret: MSC Belgium

%d bloggers liken dit: