CORONAVIRUS | Transgender-dating.nl pas nieuw maar al tijdelijk offline door COVID-19

Travestie.org is een datingsite gestart: Transgender-dating.nl. Maar coronavirus COVID-19 gooit roet in het eten. 

“Op verzoek van veel forumleden hebben we gehoor gegeven aan de groeiende vraag naar de mogelijkheid om onder gelijkgestemden een chat, ontmoet- en datingcommunity op te zetten naast het bestaande forum”, klinkt het

“Dit hebben we gerealiseerd onder de nieuw gelanceerde website https://www.transgender-dating.nl. We werken niet met fake profielen zoals helaas veelvuldig gebeurt bij andere dating sites. Alle profielen zijn echt. Uiteindelijk zal er een betaalmodel op los gelaten worden om de kosten van de site en hosting te kunnen betalen.”

Aanmelding is gratis en de inmiddels bestaande leden van de gratis site krijgen credits op hun account om nog een tijdje door te kunnen gaan zodra het een betaalsite wordt.

Tijdelijk offline

“Door de uitbraak van het coronavirus COVID-19 nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en sluiten we tijdelijk de datings site. Het sluiten van de site doen we geheel vrijwillig. Wij vinden het niet passend om in deze onzekere tijd een datingsite in de lucht te houden.”

“We begrijpen dat dit een harde maatregel is. We rekenen op jullie begrip en laten u weten wanneer wij weer online gaan.

“Tot die tijd wensen we iedereen heel veel sterkte en wijsheid toe.”

Beeld: Wikipedia
Bron: Travestie.org

%d bloggers liken dit: