CORONAVIRUS | Belgian Pride roept op niet af te spreken via datingapps

“In België beleven we momenteel een situatie die we zelden meemaken, en welke we hopelijk niet meer zullen meemaken”, zegt The Belgian Pride.

“Het is belangrijk dat we nauwgezet de maatregelen opvolgen die ons zijn opgelegd en dat we vertrouwen op het principe van wederzijdse solidariteit.Het is niet aan The Belgian Pride om deze maatregelen nogmaals op te sommen.Wij vragen dan ook om te allen tijde de juiste kanalen te gebruiken, en voorzichtig om te springen met wat we allemaal aangeboden krijgen op sociale media.”

Gezond blijven

“Wat we wel kunnen doen, is vragen om medeleven, gezond verstand en de inzet van iedereen om hier kordaat mee om te gaan. Drink zelf zo veel mogelijk water, eet gezond en beweeg voldoende, om zo een sterke weerstand te houden. Neem geen risico’s, en als je twijfelt over iets, doe het dan beter niet.”

“Blijf in uw kot, lees een boek, speel een spel, of doe iets wat je thuis anders nooit zou doen. Verleg je grenzen, binnen grenzen. Wil je afspreken met vrienden of familie? Daar wacht je beter even mee.”

Dating apps 

“Afspreken via dating-apps is op dit moment helemaal geen goed idee. Ook hier bestaan erg leuke alternatieven voor.” 

“Als laatste willen we meegeven dat wij altijd klaarstaan voor jou. Heb je iets nodig, voel je je wat eenzaam of weet je echt niet wat te doen? Laat het ons gewoon weten!”

Gaat de pride door?

The Belgian Pride heeft nog geen beslissing genomen in verband met 23 mei zelf. “De Belgian Pride zal – tot nader order –  kunnen doorgaan op zaterdag 23 mei. De organisatie volgt de situatie op de voet en zal de maatregelen van de regering respecteren”, klonk het op 13 maart.

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “CORONAVIRUS | Belgian Pride roept op niet af te spreken via datingapps

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: