CORONAVIRUS | ‘Ganesha – een perfecte god’ uitgesteld naar najaar 2020

De voorstellingen van de musical ‘Ganesha – een perfecte god‘ in Antwerpen worden uitgesteld naar het najaar van 2020. Door coronavirus COVID-19 is het ver van zeker dat theaterzalen in april toegankelijk zullen zijn. Repeteren is ook niet mogelijk momenteel.

“De gezondheid van onze ploeg en van ons publiek komt nu op de eerste plaats”, schrijft Judas Theaterproducties

“Maar niet getreurd… deze week nog zal er een nieuwe speelperiode worden vastgelegd in het najaar van 2020. Mensen die reeds tickets hadden geboekt voor april zullen vervolgens door het Fakkeltheater zelf gecontacteerd worden. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar lieve mensen en hopelijk tot dan!” 

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “CORONAVIRUS | ‘Ganesha – een perfecte god’ uitgesteld naar najaar 2020

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: