CORONAVIRUS | Kartonnen Dozen sluit fysieke winkel tot 5 april, online blijft

LGBT-boekhandel Kartonnen Dozen in Antwerpen sluit door coronavirus COVID-19. “Als kleine boekhandel is dat geen eenvoudige beslissing, dus hierbij een paar tips om ons door deze moeilijke tijden heen te helpen (en jezelf meteen ook!).”

Maar Johanna M. Pas heeft wel ideeën in petto. “Geef jezelf iets om naar uit te kijken! Stort een bedrag naar keuze op ons rekeningnummer: BE04 3200 3922 2931. Mail ons een betalingsbevestiging op info@kartonnendozenlgbt.be, en wij sturen jou een unieke code waarmee je later een supertof boek kan komen kopen. Of een dvd, of een spel, of …”

Online

De webwinkel blijft werken. “Zo lang het kan, blijven we je bestellingen met alle zorg klaarmaken en versturen. Vanaf 25 euro  is de verzending gratis. Neem een kijkje op www.kartonnendozenlgbt.be en bestel iets fijns voor jezelf. Of, laat ons een cadeautje sturen naar iemand die je mist, die het moeilijk heeft, of die alleen thuis zit en wel een verrassing kan gebruiken. (Het kan zijn dat we sommige boeken niet meer in stock hebben. Snuister dan even verder, we hebben zo veel moois).”

“Deel dit bericht! Spoor je vrienden en kennissen aan om ons te helpen!

Zorg supermegagoed voor elkaar. Blijf thuis. Naai eens een mondmasker voor een zorgverlener (niet alleen de ziekenhuizen, maar ook sociaal werkers die hun cliënten niet in de kou willen laten staan, hebben er nodig). Was je handen. Wees héél lief voor de postbode die je pakje boeken komt brengen.”

Beeld: Free-Photos, Pixabay

%d bloggers liken dit: