CORONAVIRUS | VREAK stelt ‘Bloed, zweet en tranen’ uit tot 23-31 oktober 2020

Theater VREAK stelt de voorstellingen van ‘Bloed, zweet en tranen‘ uit tot oktober. 

“In de strijd tegen de verspreiding van coronavirus COVID-19 hebben we met het voltallige bestuur besloten om de voorstellingen van ‘Bloed, Zweet & Tranen’ in april te annuleren. We hebben de afgelopen dagen bekeken wat de mogelijkheden waren en zijn blij te kunnen melden dat we de voorstellingen alsnog kunnen laten doorgaan vanaf 23 oktober 2020 tot en met 31 oktober 2020, nog steeds in Theater Het Klokhuis.”

Iedereen die reeds tickets kocht voor één van de data in april, zal eerstdaags gecontacteerd worden in verband met de mogelijkheid tot omboeking van de tickets naar de nieuwe speelperiode eind oktober. 

De reservatie voor deze speeldata is sinds vandaag open, dus ook nieuwe reservaties kunnen gemaakt worden.

“Met deze beslissing komt er een vervroegd einde aan ons theaterseizoen. Naast ‘Bloed, Zweet & Tranen’ hebben we komend seizoen nog een enorm leuke productie op het programma staan, ter ere van 20 jaar VREAK!”

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: