CORONAVIRUS | Mister Gay Belgium zoekt alternatieven voor finalegala maar behoudt voorlopig vast aan 23 mei

Kan de finale van Mister Gay Belgium 2020 wel plaatsvinden op 23 mei? Mogelijk niet. Organisator Bram Bierkens broedt op alternatieven.

“De maatregelen opgelegd door de regering dienen te worden nageleefd én dit betekent dat wij als MGB-organisatie maatregelen en beslissingen dienen te nemen, wanneer dit wordt verwacht”, zegt Bram Bierkens

“Achter de schermen werken wij met man en macht aan mogelijke B-scenario’s en oplossingen. Daarnaast wachten we ook op nieuws van de overheid met betrekking tot events in de maand mei 2020. Momenteel verplaatsen we de MGB finale op 23 mei dus nog niet.”

Geen jaar overslaan

Een jaar overslaan, ziet Bierkens niet zitten. Dat kan je niet verwachten van de finalisten, zegt de organisator in Winq Magazine

Beeld: Mister Gay Belgium

%d bloggers liken dit: