CORONAVIRUS | Activiteiten Rainbowambassadors tot eind april opgeschort

De Rainbowambassadors willen LGBT-senioren een goede gezondheid wensen. Senioren zijn een bijzondere risicogroep voor coronavirus COVID-19. De activiteiten zijn tot april opgeschort. 

“Wij zijn er van overtuigd dat iedereen wel zeker de regels stipt volgt, ‘social distancy’, thuis blijven en toch beweging nemen. Zo zullen we er ons wel doorslaan denken wij en hopen wij voor iedereen.”

In contact blijven

“Voor velen onder ons is het zeker wel moeilijk om over te schakelen op enkel telefonisch contact, op mailcontact of via Messenger, WhatsApp of Zoom. Velen onder ons zijn immers gewoon elkaar te zien, bijeenkomsten te houden, samen infosessies te gaan geven en dat valt allemaal weg. Omzeggens niemand kunnen zien in levende live is ongewoon.”

“Als wij iemand van jullie kunnen helpen door te bellen, door op afstand wegwijs te maken in de informatica op vlak van mekaar te contacteren via de verschillende kanalen of nog wat anders, kunnen jullie dat natuurlijk laten horen.”

“Hou het verder gezond en wel, en tot weldra.”

Beeld: Rainbowambassadors

%d bloggers liken dit: