Bekind4thegays: Yari, Matti en Lennert doen aan outreach op Instagram en Twitter

Yari, Matti en Lennert zijn op Instagram en Twitter Bekind4thegays gestart. Een account waar de jongens aan outreach doen. Hun project staat nog in de kinderschoenen.

https://www.instagram.com/p/B-T_lwvJ2oM/

“Een van ons is homo, een van ons is biseksueel en een van ons weet het nog niet”, lees je op Instagram. 

https://www.instagram.com/p/B-Un0s2p3XJ/

Yari wil de ‘onthaler’ zijn, de persoon die een luisterend oor biedt voor wie zijn, haar of hun coming-out wil delen of vragen heeft.

https://www.instagram.com/p/B-Uo2gWpOXU/

“In eerste instantie willen we proberen om ons eerste doel te bereiken en 150 volgers te halen. Voor de rest zijn wij nog in volle voorbereiding met de rest van het account. Wij zijn allemaal homo en biseksueel en willen ons steentje bijdragen aan de community”, vertelt Lennert aan Be Out. 

De jongens waren hier al langer me bezig dan sinds de coronaquarantaine. 

“We waren eigenlijk al langer bezig met het account te veranderen. Door de quarantaine hebben we heel veel tijd gehad om te chatten bellen en vooral te overleggen over wat we wouden doen met het account. We proberen telkens zo snel mogelijk te reageren (indien er geen overleg nodig is) ‘s avonds is natuurlijk het moment dat we dag per dag overlopen en dat we eigenlijk ook wel allemaal zowel privé als in ons gezamenlijk account online zijn”, vertelt Matti.

Op Instagram heten ze @Bekind4thegays, op Twitter @KindGays

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: