Mister Gay Belgium 2020-kandidaat Milan Colpaert: “Er wordt gekeken naar kwaliteiten, competenties en voorkomen”

Milan Colpaert (20) uit Deinze in Oost-Vlaanderen is uitzendconsulent. Zijn campagnethema voor Mister Gay Belgium 2020 is LGBT-acceptatie op het werk. 

“Ik weet hoe het is om in de omgeving waarin je functioneert niet aanvaard te worden. Door de zware fysieke en mentale pesterijen die ik zelf ondervond tijdens mijn middelbare schooltijd, ligt dit thema me zeer nauw aan het hart. Door met mijn verhaal naar buiten te komen, hoop ik dit thema bespreekbaar te maken, bij iedereen”, vertelt hij aan Pink In Our Lives.

Colpaert vindt Love Boat in Gent een leuk feestje, draagt geen slips maar wel boxers en wil zowel een romantisch diner als ontbijt op bed.

Diversiteit

Ook hij kreeg de de vraag over diversiteit bij MGB. “De selectie van de twaalf finalisten gebeurde ook dit jaar door een groot team van specialisten, dat ondervond ik zelf. Zowel mijn medefinalisten als ikzelf werden uitgebreid gescreend en beoordeeld op basis van meerdere steekproeven. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het feit dat er minder diversiteit is in de groep dan andere jaren berust op louter toeval en dat er ook dit jaar in de zoektocht werd gekeken naar kwaliteiten, competenties en voorkomen.”

Beeld: Mister Gay Belgium (YouTube)
Bron: Pink In Our Lives

2 gedachten over “Mister Gay Belgium 2020-kandidaat Milan Colpaert: “Er wordt gekeken naar kwaliteiten, competenties en voorkomen”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: