VIDEO | #NUffNIET roept homo- en biseksuele mannen op geen seksdates te hebben tijdens coronacrisis

In Nederland roept de gay community op om even geen seksdates te hebben. Met ‘Sex date? #NUffNIET!‘ roepen Man Tot Man van Soa Aids Nederland en COC Nederland mannen die seks hebben met mannen even niet op seksdate te gaan. De strijd tegen coronavirus COVID-19 vraagt om lijfelijke afstand. 

“Voor veel mensen is het lastig om voor een lange periode geen fysiek contact en seks te hebben. De meeste mensen lukt het zich te houden aan de 1,5 meter-regel en zien af van seksdates. Maar het lukt niet iedereen. Ook niet alle homo/bi-mannen”, motiveren de initiatiefnemers de campagne

‘Sex date? #NUffNIET!’ is een oproep van de community aan hun peers, hun gelijken. De initiatiefnemers willen hierbij niet belerend zijn, maar juist activerend en positief. Ze roepen mannen op vooral door te gaan met het gebruiken van dating apps om contact met elkaar te houden. Het enige wat nu echt niet kan is fysiek met elkaar afspreken.

Soa Aids Nederland draagt inhoudelijk en facilitair bij aan de campagne waarmee de oproep wordt gedaan. 

De organisatie heeft de homo/bi-gemeenschap aangeboden de website van Man tot Man te gebruiken voor uitleg over de campagne en het plaatsen van korte filmpjes waarin mannen vertellen hoe belangrijk het is om nu geen seksdates te hebben. Ook is op de website informatie te vinden over het coronavirus en seks.

Beeld: Wikipedia
Bron: COC Nederland

2 gedachten over “VIDEO | #NUffNIET roept homo- en biseksuele mannen op geen seksdates te hebben tijdens coronacrisis

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: