Antwerp Pride rouwt om Rob Scheers

Antwerp Pride rouwt om Rob Scheers (64), Mister Leather Europe 1998 en de laatste jaren erg actief als vrijwilliger bij de pride in Antwerpen.

Scheers overleed aan coronavirus COVID-19.

‘Met droefenis heeft Antwerp Pride vernomen dat een lieve, warme, genereuze en grote – letterlijk en figuurlijk – man de strijd tegen het coronavirus heeft verloren”, schrijft Antwerp Pride op Facebook. 

“Rob was samen met zijn echtgenoot Guy een van onze vrijwilligers van het eerste uur. Elk jaar stond hij klaar om de handen uit de mouwen te steken. De laatste jaren verzorgde en bemande hij met veel plezier onze infoshop in de Stadsfeestzaal, en ook de verkooppunten van de drankbonnetjes was één van zijn vaste plekken.”

“Altijd samen met Guy, altijd was er die gulle glimlach, altijd een vriendelijk woordje. Rob was een levensgenieter, cultuurliefhebber, reiziger, acteur, geëngageerde mooie mens en een liefdevolle echtgenoot. Rust zacht, vriendelijke reus en onze harten en steun gaan uit naar Guy. Zorg goed voor mekaar, iedereen, blijf in uw kot en stay safe.”

Scheers zette zich vroeger in bij het Aidsteam. Hij figureerde ook in ‘Voor de mannen‘.

Beeld: Timothy Junes
Bron: Antwerp Pride, Gazet van Antwerpen

Een gedachte over “Antwerp Pride rouwt om Rob Scheers

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: