Queer Pride Gent 2021 op 15 mei

Geen Queer Pride Gent dit jaar door coronavirus COVID-19. Er was trouwens geen datum bekendgemaakt. De datum van volgend jaar is wel bekend: zaterdag 15 mei 2021.

“Je kan ook alvast uitkijken naar het benefiet voor QPG 2021 dit najaar.”

View this post on Instagram

SAVE THE DATE NL_ Gegeven de huidige toestand besloten we om QPG 2020 niet te laten doorgaan. Niet getreurd, we kunnen meteen de datum voor de tweede editie van Queer Pride Gent bekendmaken: 15 mei 2021! Je kan ook alvast uitkijken naar het benefiet voor QPG 2021 dit najaar. Gelukkig is Gent een broeihaard van allerlei queer en feministische collectieven en verenigingen, de ene al radicaler geïnspireerd dan de andere. Zo kan je terecht in 't Assez, Blond, de open salons van Casa Rosa, het Girls go BOOM clubhuis, HUIS en Kinky Star van zodra ze de deuren weer openen. Ook Asexual, Bebe Books, Genderspectrum, Queerilla en Slam-T zullen hun activiteiten weer opnemen. Op 5 september organiseert Wel Jong Niet Hetero een Youth Pride in Gent. Tenslotte organiseert KWIER een Virtual Queer Space van 3 tot 30 april waar al de geplande events voor Queer Space online zullen doorgaan via Twitch en Zoom. Stay safe, stay brave, QPG EN_ Given the current situation, we decided to postpone Queer Pride Gent to next year. Don't worry, we can immediately announce the date for the second edition of QPG: the 15th of May 2021! You can also look forward to the benefit for QPG 2021 this fall. Fortunately, Ghent is a breeding ground for all kinds of queer and feminist collectives and associations, some more radical than others. You can visit 't Assez, Blond, the open salons of Casa Rosa, the Girls go BOOM clubhouse, HUIS and Kinky Star as soon as they open their doors. Also Asexual, Bebe Books, Genderspectrum, Queerilla and Slam-T will start their activities again. On the 5th of September Wel Jong Niet Hetero organises a Youth Pride in Ghent. Finally, KWIER organises a Virtual Queer Space from the 3rd til the 30th of April, where all the planned events for Queer Space will take place online through Twitch and Zoom. Stay safe, stay brave, QPG

A post shared by QueerPrideGent (@queerpridegent) on

“Gelukkig is Gent een broeihaard van allerlei queer en feministische collectieven en verenigingen, de ene al radicaler geïnspireerd dan de andere. Zo kan je terecht in ‘t Assez, Blond, de open salons van Casa Rosa, het Girls go BOOM-clubhuis, HUIS en Kinky Star van zodra ze de deuren weer openen.”

Ook Asexual, Bebe Books, Genderspectrum, Queerilla en Slam-T zullen hun activiteiten weer opnemen. 

Op 5 september organiseert Wel Jong Niet Hetero een Youth Pride in Gent.

Virtueel

Tenslotte organiseert KWIER een Virtual Queer Space van 3 tot 30 april waar al de geplande events voor Queer Space online zullen doorgaan via Twitch en Zoom.

Beeld: Queer Pride Gent

%d bloggers liken dit: