Opnieuw geen The Hague Pride in Den Haag

Vorig jaar was stormweer pretbederver in Den Haag, dit jaar coronavirus COVID-19. The Hague Pride (7 tot 13 juni) is afgelast. 

“Tijdens deze onzekere periode en alle ontwikkelingen rondom het coronavirus, hebben wij als stichting Manjefiek het moeilijke besluit moeten nemen alle de door ons georganiseerde onderdelen van The Hague Pride af te gelasten.”

“Dit besluit is vanzelfsprekend genomen vanuit de verstandige overweging het virus in te dammen. Daarnaast voelen wij als stichting ook de financiële druk met betrekking tot de begrijpelijke terugtrekking van sponsoren in deze crisistijd.”

“We zijn momenteel druk bezig om alternatieve mogelijkheden te bekijken, zodat de Pride boodschap van dit jaar ‘Freedom for Equality’ niet verloren gaat. Binnenkort komen we met meer informatie hierover op onze site en social media.”

Beeld: Wikipedia

Een gedachte over “Opnieuw geen The Hague Pride in Den Haag

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: