Regenbooghuis Limburg verzamelt zelfgemaakte, digitale regenboogvlaggen voor Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie

Coronavirus COVID-19 zorgt ervoor dat regenbooghuizen de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie (IDAHOT) op 17 mei anders aanpakken. Regenbooghuis Limburg verzamelt ‘digitale regenboogvlaggen’.

“Net als voorgaande jaren vragen we ook dit jaar weer alle Limburgse steden en gemeenten om de regenboogvlag in die periode binnen hun grondgebied te laten wapperen. De eerste bevestigingen daarvan stromen reeds binnen.”

Maar Regenboog Limburg vraagt om dit jaar zelf digitale regenboogvlaggen samen te stellen zoals de vier foto’s in het Facebook-bericht van het Huis en het resultaat te delen met Regenbooguis Limburg. 

“Hiervoor kan alles dienen, zowel buiten als in jouw kot; denk hierbij aan boeken, handdoeken, sokken, bloemen, fruitsnoepjes…noem maar op. Tip: de kleuren van de regenboogvlag zijn: rood – oranje – geel – groen – blauw – paars.”

“Wij zullen jullie creaties in de periode rond 17 mei aan de ramen van het regenbooghuis tentoonstellen, via Facebook en Instagram delen én uiteindelijk via sociale media de mooiste regenboogvlag door jullie laten kiezen. De winnaar kan, zodra we weer open mogen zijn, de prijs – een regenboogparaplu – bij ons op komen halen.” 

Stuur je creatie(s) naar: info@regenbooghuislimburg.be.

Beeld: Regenbooghuis Limburg

Een gedachte over “Regenbooghuis Limburg verzamelt zelfgemaakte, digitale regenboogvlaggen voor Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: