Blijf in uw Queer Kot: Genderspectrum start Discord

Genderspectrum Antwerpen heeft een Discord-server geopend met als naam Queer Kot. “Hier kan je terecht om een online LGBTQ+-community te vinden ongeacht leeftijd, etnische of religieuze achtergrond e.d., waarbij je kan praten over je seksualiteitsbeleving of genderidentiteit”, aldus Genderspectrum.

Ook ontspanning is een belangrijk onderdeel hiervan, zo is er de ruimte om in een algemene chat te chatten met elkaar, maar ook memes of schattige dieren door te sturen naar elkaar, een plaats te vinden om even te ventileren enz. 

“Extra leuk om te weten is dat Queer Kot permanent open blijft, ook na de lockdown/queerantaine.”

Genderspectrum heeft en handleiding voorzien voor computergebruikers en voor smartphone- en tabletgebruikers.

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: