Gender Contact West-Vlaanderen, Gender-Salon en Gender.aXept organiseren online praatcafés op vrijdag

De West-Vlaamse verenigingen Gender Contact West-Vlaanderen, Gender-Salon en Gender.aXept organiseren elke vrijdagavond om 20 uur een online meet-up via Jitsi.

“We starten met een rondje ‘Hoe zit iedereen er bij? Wat was er fijn aan vorige keer en wat kan er beter anders? Daarna kan er een losse babbel ontstaan. Misschien is er iets dat je wilt vragen, vertellen, meegeven aan een ander…?'”, duiden Geertrui en Sam.

Om 21.30 uur is het groepsgesprek formeel gedaan. 

“Je hoeft echter op dat moment niet weg te gaan en mag blijven praten met wie er nog aanwezig is. Praten hoeft echter niet. Gewoon even bij ons zijn is ook al fijn, even kijken en luisteren naar elkaar. Als er iets aan jou wordt gevraagd en je hebt geen zin om te antwoorden, mag je jouw beurt doorgeven en zeggen dat je past. Er is ook een mogelijkheid om tijdens ons  groepsvideochat berichten te versturen.”

Link naar de meet-up.
Praktische informatie en afspraken.

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: