Saara Aalto (ESC 2018) getrouwd met vriendin

Saara Aalto (32) is en petit comité getrouwd met haar vriendin Meri Sopanen. Aalto nam voor Finland deel aan het Eurovisiesongfestival in 2018 met het lied ‘Monster‘.

Aalto en Saponen zouden pas deze zomer trouwen maar dat gaat sowieso niet door omwille van de maatregelen tegen coronavirus COVID-19. Dus trouwde het koppel nu al.

View this post on Instagram

HAPPY NEWS!!❤️🌟 First of all, we got married and Meri is now officially Meri Aalto (love you @meriaaltoofficial).. still waiting for the wedding though..🙈 And this is the name Meri wanted to use now that we are going to announce some amazing new projects!😍 . 🌟 We have dreamt about building our No Fear brand and now finally we had time to do it! We are launching our ”No Fear – Rohkeampi minä” – podcast (in Finnish) on my bday 2.5. at 00! We’ll be talking about dreams, success, wellbeing and struggles of life in an honest and entertaining way. Get inspired and listen it here: ➡️www.nofear.company⬅️! 🌟 . 🌟 Also we have always wanted to build a school and now it’s happening virtually! This is our No Fear School ➡️www.nofearschool.com⬅️ The first course is my ”SINGING MASTERCLASS” which is a 5-week online singing course! I’ve learnt so much about singing in my life and I’ve put it all into this! Whether you’re a beginner or a pro, this is for YOU! ❤️ . Thank you so much for your support and living this #nofear2020 life with us, keep on dreaming ❤️ ————— Nyt tulee niin paljon onnellisia uutisia, että HUH! ❤️ Ensinnäkin meidät on vihitty ja Meri on nyt jo hetken ollut virallisesti @meriaaltoofficial ❤️ Häitä ei olla päästy vielä juhlimaan, mutta niitä odotellessa… Ja tällä nimellä Meri halusi myös lähteä toteuttamaan meidän uusia projekteja, joista saadaan vihdoin teille kertoa! . 🌟Ollaan pitkään unelmoitu meidän No Fear-brändin kasvattamisesta.. Meidän yksi iso haave on ollut puhua unelmista, hyvinvoinnista, menestymisestä, elämän haasteista rehellisesti ääneen ihmisille, ja niinpä mun synttäripäivänä 2.5 klo00 me julkaistaan ”No Fear – Rohkeampi minä”-podcast! Podcastia pääsee kuuntelemaan ilmaiseksi meidän uusilla nettisivuilla: ➡️www.nofear.company⬅️ . 🌟Tämän lisäksi ollaan pitkään haluttu avata koulu… ja niinpä nyt avautuu meidän No Fear School!➡️www.nofearschool.com⬅️ Koulun eka kurssi on multa paljon toivottu ”SINGING MASTERCLASS”, joka on 5 viikon laulukurssi, mihin oon kasannut kaiken tärkeän, mitä oon laulamisesta näiden vuosien aikana oppinut❤️ Tule mukaan! Kiitos kaikille rakkaudesta❤️ #nofear2020

A post shared by Saara Aalto (@saaraaalto) on

Beeld: Chez Beate, Pixabay

%d bloggers liken dit: