LGBT-boekhandel Kartonnen Dozen weer fysiek open

LGBT-boekhandel Kartonnen Dozen in de Draakstraat in Antwerpen is opnieuw open na een verplichte sluiting omwille van het coronavirus. “Omdat jullie ons zo lang hebben moeten missen zijn we vanaf 20 mei een extra dag per week open: van woensdag tot en met zondag van 12 tot 18 uur.”

“Uiteraard hebben we de winkel een beetje anders moeten inrichten, maar we verwelkomen jullie met nog steeds evenveel (of misschien wel meer) plezier”, aldus uitbaatster Johanna M. Pas.

Hartverwarmend

“Jullie steun de voorbije weken was hartverwarmend. Door jullie aankopen en door jullie bemoedigende berichten zijn we er nog steeds. We weten niet hoe we jullie daarvoor ooit voldoende kunnen bedanken! Een knuffel zit er niet in, maar onze deur staat nu in elk geval weer voor jullie open”, schrijft Pas.

De winkelervaring is nu een beetje (veel) anders, maar sommige zaken blijven. “Wij! En onze gastvrijheid, onze liefde voor boeken, ons enthousiasme en onze openheid van geest. We hebben jullie gemist!”

Praktische informatie.

Beeld: Free-Photos, Pixabay

%d bloggers liken dit: