Rachael Moore, Mister Leather Belgium 2017 Georges Peeters en Orry Van de Wauwer in pridefotoreeks Belgian Pride

Rachael Moore van RainbowHouse Brussels, Mister Leather Belgium 2017 Georges Peeters, Café Den Draak-uitbater Hannes Peeters en zijn eenhoorn en CD&V-politicus poseren in de fotoreeks van Bob Reijnders voor de Belgian Pride

Geen fysieke prideparade in Brussel dit jaar. Maar The Belgian Pride deelt wel een reeks portretten van mensen in hun pride-outfit. De foto’s zijn gemaakt door Bob Reijnders. Hij fotografeerde ook Tom Devroye van Ac-en-Ciel Wallonie. Dat verliep woelig.

Reijnders portretteerde verder onder meer Pascal Smet (sp.a), Alexander Decrans aka Lola McQueen, prof. dr. Petra De Sutter (Groen), Mister Leather Belgium 2020 Gael Leung Chong Wo, Mister Gay Belgium 2019 Matthias De Roover, Raf Njotea en Wim De Vilder

Beeld: Belgian Pride

Een gedachte over “Rachael Moore, Mister Leather Belgium 2017 Georges Peeters en Orry Van de Wauwer in pridefotoreeks Belgian Pride

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: