Transgender Infopunt wil weten hoe toegankelijk hun website voor je is

Transgender Infopunt (TIP) wil graag weten hoe toegankelijk hun website, www.transgenderinfo.be, voor je is. Aiden van het TIP lanceert volgende oproep.  

Hallo lieve mensen! Ik wil even wat van jullie vragen… 

Ben je zelf een trans(gender) persoon of ben je op de een of andere manier al in contact gekomen met het transgenderthema? Dan is de kans groot dat je al hebt gehoord van het Transgender Infopunt! 

We willen toegankelijk zijn voor iedereen, maar zijn we dat ook wel? Laat jij je mening even op ons los in deze anonieme enquête van 20 minuutjes? VUL DE ENQUÊTE HIER IN: https://is.gd/tipt2020.

Deel je deze ook met al jouw kennissen?

We zijn op zoek naar mensen uit allerlei specifieke of bijzondere groepen, zoals jongeren, ouderen, LHB+ personen, personen uit etnisch-culturele minderheden, personen met een beperking of psychische kwetsbaarheid, personen in een bijzondere woonsituatie en nog véél meer. 

Na het invullen zin gekregen om er verder over te praten, vanuit jouw passie of ervaring? Contacteer mij dan via Facebook (Aiden van het Tip) of anoniem via aiden@transgenderinfo.be of bel/sms naar +32 478 74 04 18 en ik luister graag!

De enquête vind je dus hier. Er komt snel een Engelstalige versie. 

Beeld: Transgender Infopunt

%d bloggers liken dit: