Acteurs Justice Smith en Nicholas Ashe doen samen, als koppel, hun coming-out

Zwarte Amerikaanse Justice Smith (24) en Nicholas Ashe (25) hebben hun coming-out gedaan naar aanleiding van pridemaand juni en de Black Lives Matter-protesten. 

Smith ken je misschien als de nerd van dienst in ‘Jurassic World‘ en als hoofdrolspeler in ‘Pokémon Detective Pikachu‘. Ashe heeft rollen in ‘Last Looks‘ en ‘Queen Sugar‘.

Het koppel was aanwezig op een BLM-protest in New Orleans. “Als een zwarte queer man vond ik het jammer dat mensen graag ‘Black Lives Matter’ riepen, maar hun mond hielden toen ’trans’ of ‘queer’ werden toegevoegd.”

“Als je revolutie geen zwarte queer stemmen omvat, dan is die revolutie anti-zwart. Als je revolutie kan leven dat trans* mannen als Tony McDade tussen de plooien vallen en enkel cisgender hetero mannen wil bevrijden, dan is die revolutie anti-zwart.”

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: