Coronavirus stelt opening nieuwe gaysauna VillAllure in Bekkevoort uit

Coronavirus COVID-19 zorgt voor de uitstel van de opening van een nieuwe gaysauna in België: VillAllure in Bekkevoort in Vlaams-Brabant. Terwijl bordelen wel mogen heropenen, mag VillAllure dat niet.

Uitbater Thomas Schrevens (26) uit zijn frustratie in Het Nieuwsblad en op Facebook. “Na de Nationale Veiligheidsraad van 3 juni en de mededeling dat sauna’s – en wellnesscentra op 1 juli de deuren mogen openen waren we in de wolken, maar… dit is enkel op voorwaarde dat de physical distancing gegarandeerd kan worden.” 

“Zoals jullie zelf al wel kunnen raden is dit voor onze wellness onmogelijk. Ik heb vandaag niets anders gedaan dan rondgebeld naar instanties die me meer informatie zouden kunnen geven, maar jammer genoeg zonder een eenduidige reactie. Wij vrezen er dus voor dat wij pas 1 september de deuren zullen mogen openen.”

“In een gaysauna mag er een tikkeltje meer dan in een wellness. Anderzijds: als de bordelen open mogen, zie ik niet in waarom wij gesloten moeten blijven. Hier gebeurt het dat klanten onderling contacten leggen, maar dat is iets heel anders dan sekswerk”, zegt Schrevens in Het Nieuwsblad.

Wordt vervolgd.

Beeld: Timothy Junes
Bron: Het Nieuwsblad, Facebook

Een gedachte over “Coronavirus stelt opening nieuwe gaysauna VillAllure in Bekkevoort uit

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: