Lumi houdt bevraging om werking beter aan te passen aan coronacrisis

LGBT-hulplijn Lumi houdt een bevraging om te peilen hoe het beter kan helpen in tijden van corona.

Hoe kunnen we je nog beter steunen in deze moeilijke periode? Dat willen wij hier bij Lumi graag ontdekken via onderstaande vragenlijst. We denken graag na over wat we (extra) kunnen doen. Dat kan enkel door eerst een beter zicht te krijgen op de huidige situatie en noden van onze chatters, mailers, bellers en websitebezoekers. Help je even mee?

Onze vragenlijst heeft 15 vragen en invullen duurt maximaal 10 minuten. Op het einde geven we je nog links mee naar goede informatie en onze coronatips & -tricks. Deelnemen aan deze bevraging is helemaal anoniem. Je antwoorden hier staan helemaal los van eventuele gesprekken die je met Lumi hebt via chat, telefoon of mail.

We vragen onder andere naar je leeftijd, genderidentiteit en woonsituatie. Deze vragen zijn optioneel. We stellen ze enkel om te weten te komen of er groepen zijn die specifieke noden hebben, of er mensen zijn waar wij ons specifiek nog meer voor kunnen inzetten. Heb je vragen of opmerkingen? Contacteer ons op vragen@lumi.be.

De enquête.

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: