Hessenhuis Café heringericht en nu ook ‘The Embassy of Freedom’

Het Hessenhuis in Antwerpen heeft een metamorfose ondergaan en heeft de tagline ‘The Embassy of Freedom‘ aangenomen. Het interieur is flink afgerond. Weg afgeronde toog, meer licht, meer planten en een cocktailbar boven. Het terras is vergroot. 

“Het is een intense periode geweest voor iedereen”, zegt uitbater Geert Van Praet op Facebook. “Wij hebben van de nood een deugd gemaakt en hebben onze plannen die aan ’t broeden waren in een versneld tempo gerealiseerd. Vandaag kunnen we zeggen dat het Hessenhuis er staat.” 

“Beter, mooier en sterker dan voorheen. Beter omdat we nu gaan spelen op drie grote troeven. De grotere beneden ruimte met vernieuwde bar, de nieuwe bovenbar (voor feesten en speciale avonden) en het grotere terras.” 

“Mooier omdat we het toch wel grondig hebben aangepakt en zeer blij zijn met het resultaat. Sterker omdat onze missie visie nu echt in de verf komt te staan. Het Hessenhuis, ‘The Embassy of Freedom’.”

“Het Hessenhuis moet een plaats worden waar iedereen zichzelf kan zijn. Ongeacht gender, voorkeur, kleur ,… waar alles met respect gebeurt voor mekaar.” 

Nieuw

Naast een nieuw interieur breidt het Hessenhuis ook de cateringmogelijkheden uit. Er zijn meer hapjes en meer cocktails. 

“Deze zomer zullen we ook open zijn op zaterdag en zondag vanaf de middag. Zo kan iedereen komen genieten van ons mooi vergroot terras.

Foto’s op Facebook.

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: