Finale Mister Gay Belgium 2020 uitgesteld tot 17 oktober

De finale van Mister Gay Belgium 2020 is opnieuw uitgesteld. Op 17 oktober weten we wie Matthias De Roover opvolgt

“Als MGB-organisatie hebben we de laatste weken en maanden niet stilgezeten. We hebben onder anderen bekeken hoe we op een goede en correcte manier op zaterdag 15 augustus 2020 het finalegala zouden kunnen laten doorgaan”, zegt organisator Bram Bierkens.

“Tot op heden mag men maar met maximaal 200 personen Theater Elckerlyc in Antwerpen betreden en dit nog onder heel wat voorwaarden. Helaas bleek na vele opvolgmeetings en het herhaaldelijk blijven maken van deze oefening, het laten doorgaan van het MGB-gala in augustus onhaalbaar te zijn.”

We hebben daarom besloten in samenspraak met Theater Elckerlyc om de finale een tweede keer te verplaatsen, naar zaterdag 17 oktober 2020. Dit om een waardig, professioneel en succesvol MGB-finale te kunnen garanderen, zoals we dit jaarlijks gewoon zijn, aan alle betrokken partijen, waarin de boodschap van diversiteit centraal staat en waar we naar aanvoelen en prognose wél op volledige capaciteit van de zaal en accommodatie kunnen draaien.”

“Het was voor onze MGB-organisatie géén eenvoudige opdracht om dit praktisch allemaal opnieuw te realiseren, maar we zijn ervan overtuigd dat dit wel moet lukken met de support van finalisten en partners. Op deze manier kunnen toch verder bouwen aan dit jaarlijkse mooie en nog steeds nodige MGB-project, zeker in deze tijden waar we het welzijn van holebi’s en transgenders zeker niet mogen vergeten”, besluit hij.

Info en tickets.

Beeld: Mister Gay Belgium
Bron: Mister Gay Belgium

Een gedachte over “Finale Mister Gay Belgium 2020 uitgesteld tot 17 oktober

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: