Mister Gay Belgium-kandidaat Thomas Gijbels wil zijn O-negatief bloed kunnen doneren

Pink in Our Lives legt de Mister Gay Belgium-kandidaten graag op de rooster en stelt ze dezelfde vragen. Ook over diversiteit. Wat MGB wordt wel eens verweten te blank of wit te zijn. “Ik snap de mensen hun reacties en bezwaren maar ze kiezen niet voor het uiterlijk maar voor de thema’s waar de kandidaten voor opkomen”, antwoordt Thomas Gijbels (22) uit Lommel.

Gijbels werd in februari nog voorgesteld als Thomas Vervloet. Gijbels is de naam van zijn moeder.

Zijn thema is bloeddonatie door homo- en biseksuele mannen. “Zelf heb ik bloedgroep o-negatief Dit thema is belangrijk voor mij omdat ik mensen wil kunnen helpen met mijn bloed, wand mijn mama heeft om de zoveel tijd bloed nodig en die heeft ook bloedgroep o-negatief en ik vind het erg dat ik mijn eigen mama niet kan helpen door mijn bloed te geven.”

Gijbels draagt liever boxers, is geen groot uitgaansbeest en is fan van RuPaul. Hij is ook happy single. 

%d bloggers liken dit: