Red & Blue kwaad om ‘doodsverklarking’ in ‘De Campus Cup’: “We bestaan nog”

Red & Blue-uitbater Nourdin Ben Sellam is kwaad op ‘De Campus Cup‘ op Canvas. In de schoolquiz wordt gezegd dat Red & Blue niet meer bestaat. 

“We kregen afgelopen tijd veel ongeruste berichten dat Red & Blue / Cargo Club failliet zou zijn”, schrijft Nourdin op Facebook. “We weten vanwaar deze geruchten komen maar we kunnen u gerust stellen, wij zijn niét failliet.”

Op 8 juni werd de Red & Blue vermeld in ‘De Campus Cup’, de Vlaamse lightversie van de BBC-quiz ‘University Challenge‘. Daarin werd gezegd dat de Zillion, Noxx en Red & Blue gesloten zijn en dat men elders in Antwerpen kan feesten. 

“Ik kan jullie verzekeren dat wij niet blij zijn met deze vermelding en dat wij hier al contact hebben opgenomen met de zender en de programma-makers maar nog steeds geen deftige reactie hebben gekregen.

“Op dit moment zijn we nog steeds gesloten door COVID-19 maar wachten vol ongeduld om terug open te mogen gaan voor jullie. Hopelijk tot snel!”

Beeld: Timothy Junes

2 gedachten over “Red & Blue kwaad om ‘doodsverklarking’ in ‘De Campus Cup’: “We bestaan nog”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: