ANTWERPPRIDE.TV | Wat te verwachten van het online tv-kanaal van Antwerp Pride?

Voor een coronaveilig Antwerp Pride 2020 is er AntwerpPride.TV opgestart. Een tijdelijk online televisiekanaal die bestaande en zelfgemaakte inhoud brengt.

AntwerpPride.TV wordt gerund door Towel Media Belgium van Krijn Jonckheere. Towel maakt vooral branded content voor ondernemingen. 

AntwerpPride.TV kan je opdelen in twee blokken. Enerzijds het brengen van bestaande filmpjes zoals kortfilms. Anderzijds reportages die een eigen redactie maken en gaan maken. 

Een volwaardige redactie van tien mensen gaat vanaf vandaag tot en met het weekend van de pride op zoek naar de meest kleurrijke verhalen in de stad. Dat doen ze in ‘Colors of Antwerp’. Interessante citydocs over mensen met een verhaal.

#Dankjewel‘ verschijnt dan weer iets later. Hierbij kan jij je kandidaat stellen om iemand te bedanken. Iemand die belangrijk was voor de gebeurtenissen in jouw leven die je maken tot wie je vandaag bent. En jij kan die persoon bedanken. Met een geschenkje en een bezoekje van één van onze hosts. Jouw persoonlijke verhaal aanmelden kan binnenkort via de website.

“Daarnaast brengen we de beste LGBTQI+ content van het internet: kortfilms, aangepaste clips, repor­tages en een toffe mix van de content die onze productieploegen de komende weken gaan maken. Het programmaschema kan je in de videoplayer bekijken”, vertelt Jonckheere.

Evenementen

“Wil je toch de deur uit om een Pride-event te bezoeken dan is er een overzichtelijke kalender met alles wat in de stad staat te gebeuren. En organiseer je zelf iets? Dan voeg je die meteen gratis toe. Na een check van onze redactie verschijnt jouw event dan in het overzicht van ‘What’s happening in Antwerp’.”

Logo: AntwerpPride.TV
Video: Timothy Junes
Bron: Antwerp Pride

%d bloggers liken dit: