ANTWERP PRIDE | Roze Kroegenwandelzoektocht II op zondag 9 augustus

In het kader van Antwerp Pride 2020 organiseren WIJdames en Active Company op zondag 9 augustus de Roze Kroegenwandelzoektocht II. Ditmaal met vertrek en aankomst aan Café Hessenhuis.

De wandeling is, zoals de naam het zegt, in de eerste plaats een zoektocht waarbij een aantal roze cafés een hoofdrol spelen. 

“Welke geven we nog niet prijs! Wat we wel al kwijt willen: in sommige kroegen mag je je aan een opdracht verwachten en/of vind je een puzzelstuk, maar ook onderweg dien je uiteraard goed op te letten en vragen te beantwoorden.” Deelnameformulieren kunnen op 9 Augustus worden afgehaald bij Hilde en Kat op het terras van Café Hessenhuis van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Je kan deelnemen als team – mits het in acht nemen van de coronamaatregelen, maar ook individueel.

Deelname is gratis. De tocht duurt ongeveer drie uur. Afhankelijk uiteraard van hoe lang je onderweg blijft hangen. “We verwachten je tussen 18.00 u uuren (ten laatste om) 20.00 uur terug aan Café Hessenhuis – mét ingevuld antwoordformulier dat je meteen kan droppen in onze wedstrijddoos.  De antwoorden worden je (ten laatste twee weken later) per e-mail toegestuurd. Durf jij deze uitdaging aan, aarzel dan niet om op zondag 9 augustus je formulier op te halen en deze unieke tocht te beleven. “

Praktische informatie.

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “ANTWERP PRIDE | Roze Kroegenwandelzoektocht II op zondag 9 augustus

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: