Neal Leemput herneemt ‘Dances with my mother’ op 15 augustus

Secretary of Queer Affairs Neal Leemput herneemt ‘Dances with my mother‘ in zijn ministerie De Studio in Antwerpen. Afspraak op 15 augustus.

“Beste mama. Of: liefste mama. Ik weet het niet. We dragen zelden het hart op de tong. We kwamen elkaar recent pas (opnieuw) tegen. Tot voor kort liepen onze wegen anders, steeds verder van elkaar weg.”

Dit schreef Neal onlangs in een brief aan zijn moeder. Nu maakt hij er een voorstelling over, met en voor haar. Over wat het betekent om zoon of moeder te zijn in de kantlijn van, en ondanks, je eigen leven. Over de homoseksuele zoon van een alleenstaande moeder. En over de alleenstaande moeder van een homoseksuele zoon (verder was alles rustig in het dorp).

Info en tickets.

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: