NEDERLAND | Bevraging naar corona, seks en intimiteit bij homo- en biseksuele mannen

ManTotMan.nl voert een online enquête naar seks en intimiteit in tijden van corona. ManTotMan.nl is in Nederland wat in Vlaanderen de Sensoa-site Mannenseks.be is. 

We zijn op zoek naar deelnemers om een vertrouwelijke enquête van 20 minuten in te vullen over corona, seks en intimiteit bij mannen die seks hebben met mannen.

Corona heeft op veel manieren mensen getroffen. Het beïnvloedde onze dagelijks leven, dwong ons sommige van onze levensdoelen opnieuw te bekijken en veranderde onze kijk op seksualiteit en intimiteit.

Met deze enquête willen we beter begrijpen hoe homomannen en andere mannen die seks hebben mannen de corona-pandemie beleven. Om hier een goed beeld van te krijgen focussen we op de periode voor, tijdens en na de intelligente lockdown. Je krijgt vragen over corona en je gezondheid, intimiteit en seksualiteit.

Je kunt deelnemen als je 18 jaar of ouder bent en in Nederland woont. Door deel te nemen maak je kans op een van de 20 giftcards, elk ter waarde van 25 euro.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Soa Aids Nederland en de Universiteit Utrecht, in samenwerking met RIVM en IPSR. De onderzoeksresultaten zullen worden gebruikt als leidraad bij de ontwikkeling van campagnes van mannen die seks hebben met mannen te ondersteunen op een veilig manier te genieten van seks en intimiteit tijdens de corona-epidemie.

De enquête.

Beeld: Wikipedia

%d bloggers liken dit: