Antwerp Queer Arts Festival schrapt events in De Studio, behoudt outdooractiviteiten

De maatregelen van Provincie Antwerpen en Stad Antwerpen tegen COVID-19 verplichten Antwerp Queer Arts Festival (AQAF) om alle evenementen in De Studio te schrappen.

“We bekijken samen met De Studio en de betrokken artiesten welke mogelijkheden we zien om te verplaatsen naar een datum later dit jaar. Wie al een ticket kocht, zal spoedig gecontacteerd worden”, aldus AQAF.

“De Queer Arts Walk doorheen de stad, zal zoals gepland van start gaan op zondag 2 augustus vanaf 14u. Je kan dan de expo bezoeken bij Galerie Verbeeck – Van Dyck en van daar al wandelend op negentien locaties in de stad twintig kunstenaars ontdekken. Voor de exacte locaties kan je terecht op onze website of een flyer oppikken.”

De Studio 

De Studio sluit gewoon tot 31 augustus. 

Om de verspreiding van het coronavirus in te dijken en in navolging van de besluiten van de Provinciale Crisiscel Antwerpen sluiten wij onze deuren tot 31 augustus. 

Alle mensen die een ticket kochten voor een activiteit tijdens deze periode krijgen nog een persoonlijk bericht. Wij hopen op het begrip van ons publiek voor deze situatie van overmacht. 

In juli organiseerde De Studio al verschillende succesvolle evenementen die volledig coronaproof konden verlopen. Wij keken er naar uit om ook in augustus artiesten en publiek te mogen ontvangen in huis. 

We hoopten jullie de Mechelsepleinfeesten, Antwerp Queer Arts Festival en Point of U aan te bieden. Spijtig genoeg zullen al deze activiteiten niet kunnen doorgaan. 

Het is nu zaak om goed voor elkaar te zorgen, op een veilige afstand. Wij blijven de situatie opvolgen en kijken er naar uit jullie op een later moment terug in De Studio te mogen ontvangen. 

Beeld: Antwerp Queer Arts Festival

%d bloggers liken dit: