ANTWERP PRIDE 2020 | Wat kan nog wel?

België, Provincie Antwerpen en Stad Antwerpen hebben strikte anticoronamaatregelen genomen. Antwerp Queer Arts Festival (AQAF) en Antwerp Pride zijn hierdoor zwaar getroffen. “Het zal geen verrassing zijn dat we onze openbare evenementen moeten afgelasten”, klinkt het bij Antwerp Pride. 

Maar wat kan wel?

  • de ‘Tail of Stories‘;
  • je leukste pride-outfit dragen op zaterdag 8 augustus;
  • de regenboogvlag uithangen zoals de handelaars doen;
  • de tentoonstelling ‘Together‘ in het M HKA.
  • rondleidingen in het Middelheimmuseum;
  • de verrassingsbox aanschaffen.

Er is ook het online televisiekanaal AntwerpPride.TV

“We vragen de anticoronamaatregelen te respecteren, wat je ook doet. Je gezondheid en je veiligheid zijn een prioriteit voor ons. Het is aan ons om verantwoordelijk te zijn en het juiste te doen. We zitten in hetzelfde schuitje.”

Beeld: Antwerp Pride

%d bloggers liken dit: