CORONA | Het Roze Huis Antwerpen gaat weer dicht

België, Provincie Antwerpen en Stad Antwerpen hebben de anticoronamaatregelen aangescherpt. Dat heeft ook effect op de werking van Het Roze Huis Antwerpen aan de Draakplaats

“Wegens aangescherpte maatregelen is Het Roze Huis helaas genoodzaakt om alle fysieke activiteiten in Het Roze Huis te annuleren tot zeker 26 augustus. Zaalhuur is niet mogelijk. Als er een verlenging volgt, dan houden we jullie op de hoogte”, schrijft HRH.

“Er kunnen geen fysieke gesprekken met het onthaal doorgaan. Er zullen ook geen permanenties zijn tot nader bepaalde datum.” 

“Onze medewerkers zullen tot en met 26 augustus vanuit thuis werken. We zijn bereikbaar via mail en telefonisch van maandag tot en met vrijdag in de namiddag (13 tot 16.30 uur). Zet activiteiten en vergadering online voort waar kan, en volg vooral de maatregelen goed op, en zorg goed voor jezelf en anderen.”

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: