SodaStream Pride poolparty op OUTtv en AntwerpPride.TV

SodaStream stelt SodaStream Pride voor, een poolparty uitgezonden op OUTtv en AntwerpPride.TV.

Opzwepende beats van DJ Thierry von der Warth, fun rondom het zwembad met onder meer dragqueen Lola McQueen, die bekend werd door ‘Belgium’s Got Talent‘, en feestelijke mocktails.

SodaStream zorgt ervoor dat we deze zomer de pride thuis – in ons kot – kunnen meevieren met een coronaproof pool party op tv en online.

“Nu veel Pride-events zijn afgelast, is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat mensen kunnen blijven vieren wie zij zijn. Met een uitzending online en op tv wil SodaStream de LGBTQ-gemeenschap haar steun betuigen en bijdragen aan een betere planeet waar we trots op kunnen zijn”, luidt het persbericht.  

Kijk via AntwerpPride.TV of OUTtv naar de SodaStream Pride, nodig je ‘bubbel’ uit en vier vanop afstand – veilig – mee alsof je er zelf bij bent. De opname gebeurde natuurlijk met het strikt in acht nemen van de op dat ogenblik geldende coronamaatregelen.

For the Love of Tomorrow 

De steun van SodaStream aan de LBGTQ-gemeenschap beperkt zich niet tot feesten alleen. Het bruiswatermerk omarmt wereldwijd diversiteit, viert co-existentie en staat voor gelijkheid. Met deze pride wil SodaStream helpen liefde te verspreiden, zeker in deze tijden!

Uitzenddata en kanalen

De SodaStream Pride is te zien via

  • antwerppride.tv: vanaf vandaag herhaaldelijk te zien t.e.m. 9 augustus;
  • OUTtv: op zaterdag 1 augustus om 22.40 uur

Win de SodaStream Pride Kit

Met de limited edition SodaStream Pride Kit krijgt de Pride 2020 een duurzaam tintje. De kit bevat My Only Bottle (de enige herbruikbare fles voor onderweg waarmee je ook bruiswater kunt maken), herbruikbare rietjes en een draagtas met de boodschap ‘For the Love of Tomorrow’. 

Deel jouw positieve prideboodschap met #SodaStreamPride2020 en maak kans op 1 van de 30 exclusieve Pride Kits!

Over SodaStream

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. 

Producten zijn verkrijgbaar in meer dan 90.000 winkels in 46 landen. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Carrefour, ColliShop, Colruyt, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Hubo, Krëfel, MediaMarkt, Okay en Vanden Borre.

Beeld: SodaStream
Bron: persbericht SodaStream

%d bloggers liken dit: