BRUSSEL | PrideFestival 2020 zoekt vrijwilligers

RainbowHouse Brussels verplaatste PrideFestival 2020 naar 12-26 september. Op dinsdag 18 augustus houdt het Regenbooghuis van Brussel een informatieavond voor (potentiële) vrijwilligers.

Oproep aan vrijwilligers

Ondersteunt u ook de LGBTQI+ zaak? Doe dan mee en kom ons helpen tijdens de 2020 editie van het PrideFestival! Wij nodigen je uit om deel te nemen aan een infosessie. Wij zullen je uitleggen hoe het festival verloopt en voor welke diensten wij je hulp nodig hebben. De sessie vindt plaats in het RainbowHouse op dinsdag 18 augustus om 18u30u in de Marsha P. Johnson zaal. Wij nodige je ook uit op een feestje (met gratis drankje!) op 20 augustus om 20h30 in de bar van het RainbowHouse. Alle vrijwilligers zijn welkom!

Als je geïnteresseerd bent, gelief het onderstaand formulier in te vullen (aanbevole maar niet verplicht):https://forms.gle/23ZJbdSjc94xsZrM8

Meer weten over het PrideFestival? Kijk hier: http://rainbowhouse.be/nl/projet/pride-festival/

Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via e-mail (ruth@rainbowhouse.be).

COVID19 update: het RainbowHouse zet zich in voor het respecteren van de veiligheidsmaatregelen (desinfectie van oppervlakken, beschikbaar gel, social distancing). Breng je maskers mee. Het dragen van een masker is alleen verplicht bij aankomst. U kunt hem afdoen als u aan een tafel zit.

Praktische informatie

Beeld: PrideFestival

%d bloggers liken dit: