Mounir uit huis gezet nadat omdat hij homo is

De Nederlandse Mounir is uit huis gezet omdat hij homo is. Vier jaar lang mocht hij niets buiten naar naar school gaan of gaan werken. En nu is hij uit huis gezet. Zijn bericht op Instagram is al duizenden keren geliked.

Dit is een persoonlijk bericht en zou het heel fijn vinden als je het zou lezen… Deze foto is een bericht wat ik heb gekregen van mijn ouders die mij 2 weken geleden ( 5 dagen na mijn 18e verjaardag ) op straat hebben gezet omdat ik op mannen val. Ik ben gay, ben ik altijd al geweest en valt niet te veranderen. Ik ben 4 jaar geleden uit de kast gekomen bij mijn ouders en op dat moment stond heel mijn leven ondersteboven… Ik werd op elk moment gecontroleerd, werd bedreigd, heb trauma’s opgelopen, en dat alles om het feit dat ik homo ben… Je eigen vlees en bloed zet je op straat omdat het geloof belangrijker is dan je kind… ik heb dingen meegemaakt die je als (toen) 14 jarige nooit meegemaakt had hoeven hebben. Ik heb jarenlang in een depressie gezeten omdat ik in de grond gestampt werd. De schuld krijgen van alles waar jij niks aan kan doen, en horen dat je jezelf van kant moet maken omdat ze dan van je af zijn. Dit hoor je niet horen als kind zijnde… Ik beteken niks meer voor ze. Ergens ben ik blij dat ze mij uit huis hebben gezet, want ik weet niet wat ik mezelf aan had gedaan als ik daar nog 4 jaar had moeten zitten. We leven in 2020 en het zou niks uit moeten maken wie of wat je bent. Deel dit alsjeblieft en zorg dat homohaat de wereld uit word geholpen… Dankjewel voor het lezen.

https://www.instagram.com/p/CDuY3lggl1b/

Intussen heeft de tiener een onderkomen.

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “Mounir uit huis gezet nadat omdat hij homo is

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: