VIDEO | Tweede seizoen voor ‘Love, Victor’

Love, Victor‘, krijgt een tweede seizoen. De tienerreeks is een brave spin-off van ‘Love, Simon‘, op zich ook al een heel brave film. Toch is ‘Love, Victor’ niet braaf genoeg voor Disney+. En dus verhuisde het naar Hulu.

Acteur Michael Cimino speelt Victor, die nieuw is op Creekwood High School. Net als Simon uit ‘Simon vs The Homo Sapiens Agenda‘ worstelt hij met zijn homoseksualiteit en daarom zoekt Victor steun bij Simon. Die helpt hem bij zijn coming-out en ook hoe hij de dagelijkse schermutselingen binnen de schoolmuren het beste kan doorstaan.

Verteller

Nick Robinson, Simon Spier in de film, is de verteller in de reeks. Hij is ook producent. 

Ugly Betty‘-actrice Ana Ortiz speelt Isabel, de moeder van Victor die moeite heeft met haar verhuizing naar een ander deel van het land. James Martinez (‘One Day At A Time‘) speelt vader Armando.

Hun verhaal

YouTube zou YouTube niet zijn mocht de romance tussen de twee jongens niet in één video gebundeld worden.

Beeld: Congerdesign, Pixabay

%d bloggers liken dit: