Ype Driessen presenteert autobiografisch fotoroman ‘Het nadeel van de twijfel’

Ype Driessen heeft vrijdag zijn autobiografisch fotoroman ‘Het nadeel van de twijfel‘ gepresenteerd in een live op YouTube.

Driessen en zijn vriend dr. Nico Naus gingen in de live in over hoe het boek gemaakt werd en wat het teweeg bracht. 

“Ik heb nogal last van het impostor syndrome, het gevoel alsof je met iets bezig bent dat je eigenlijk niet kan, en de bijbehorende angst dat je elk moment ontmaskerd kunt worden. Daar heb ik als maker last van, maar ook in hele alledaagse situaties. Het is eigenlijk ook een angst om gewoon jezelf te zijn”, vertelt Driessen aan de Gaykrant

“Zo zit er een scène in het boek waarin een nogal intimiderende loodgieter langskomt en ik probeer te verhullen dat ik samenwoon met een man. Blijkbaar kun je al een eeuwigheid uit de kast zijn en dan toch opeens zo reageren. Heel veel mensen hebben dat en ik denk dat het boek in die zin ook heel herkenbaar is voor lezers.”

‘Het nadeel van de twijfel’ is een lijvig boek geworden. Je kan het kopen bij Kartonnen Dozen.

Header: Timothy Junes
Cover: Fotostrips.nl

%d bloggers liken dit: