Antwerp Diner slaat 2021 over

Antwerp Diner zal volgend jaar geen benefiet geven voor de strijd tegen hiv en aids. De organisatie vindt het niet kies om deze vrijwillige inzet te verwachten van horecazaken die nu hard getroffen zijn door anticoronamaatregelen. 

Editie 2020 bracht nog 112.134 euro op. Deze som is verdeeld onder Sensoa Positief, het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) en Tomorrow4Isibani

“Een event als Antwerp Diner steunt al jaren op de goodwill en de onbaatzuchtige medewerking van vele partners uit sectoren die het nu extra moeilijk hebben: horeca, hospitality, toeleveringsbedrijven, enz”, klinkt het op Facebook.

“Bij het bestuur van Antwerp Diner leeft het gevoel dat we hen nu niet kunnen vragen om ons evenement te sponsoren. Maar zonder hun medewerking is een volgende editie niet haalbaar. Daarnaast is er nog geen tot weinig perspectief voor grote evenementen in de komende maanden.” 

Daarom slaat Antwerp Diner 2021 over.

Maar

“We broeden momenteel op een aantal ideeën om iets kleinschaligs te organiseren zodat we onze goede doelen niet volledig in de koude laten staan”, laat de organisatie de deur open.

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: