‘Love, Simon’-auteur Becky Albertalli doet coming-out als bi

Becky Albertalli (37) heeft op Medium haar coming-out gedaan als biseksueel. Albertalli schreef onder meer ‘Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld & zijn liefde voor Blue‘ (verfilmd als ‘Love, Simon‘) en schreef samen met Adam SilveraWat als dit het is‘.

“Ik weet dat ik laat ben”, schrijft Albertalli over haar coming-out. Maar ze ervaarde steeds meer druk om uit de kast te komen. Want ze kreeg ook kritiek dat ze als heterovrouw (niet dus) queer verhalen schreef en daarmee succes heeft. 

But labels change sometimes. That’s what everyone always says, right? It’s okay if you’re not out. It’s okay if you’re not ready. It’s okay if you don’t fully understand your identity yet. There’s no time limit, no age limit, no one right way to be queer.

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: