Gay singer-songwriter Raphael de la Rie houdt niet van labels en maakt er de song ‘Labels’ over

Out singer-songwriter Raphael de la Rie heeft vorige week zijn eerste singleLabelsuitgebracht en heeft al meer dan 10.000 streams op Spotify bereikt.

“Labels’ is de eerste single van Raphaels aankomende EP ‘Double Sixes Volume 1‘ die wordt uitgebracht op 9 september. ‘Labels’ heeft een speciale boodschap.

“Mensen focussen zich alleen maar op de oppervlakkige kant en maken hun mening over dingen die ze alleen maar aan de oppervlakte zien. Met ‘Labels’ wil ik mensen bewust maken van het feit dat er meer lagen en verhalen achter een persoon zitten”, aldus Raphael de la Rie. 

“Veel mensen beoordelen mensen op bijvoorbeeld seksuele geaardheid en leggen daar de nadruk op, maar dat is slechts een klein deel van wie ze zijn. Alle liefde is gelijk en moet gelijkelijk worden gezien en behandeld.”

Zowel ‘Labels’ als ‘Double Sixes Volume 1’ worden uitgebracht door STORM3 Music Entertainment onder exclusieve licentie van internationale platenmaatschappij ToCo International die successen boekte met Martin Garrix, Afrojack, Showtek en 2UNLIMITED

De laatste jaren maakte Raphael deel uit van een popgroep genaamd STORM waar hij een nummer uitbrengt met de naam ‘That’s My Girl‘ om bekendheid te geven aan de LGBTQ-community.

Beeld: Positive Images, Pixabay
Bron: Persbericht Patrick la Lau

%d bloggers liken dit: