Antwerp Pride roept op deel te nemen aan de tentoonstelling ‘Alles van waarde’

Alles van waarde‘ is een fototentoonstelling in de MAS-boulevard die loopt van mei 2021 tot januari 2022. De tentoonstelling toont mensen en groepen in Antwerpen die samen iets koesteren wat ze waardevol vinden en willen bewaren voor de toekomst. Antwerp Pride wil daarbij niet ontbreken.

Beste Antwerp Pride vrienden,

Heb je zin om mee onze kleuren mee onder de aandacht te brengen in een ambitieus project?

Lees dan zeker verder, want we zijn op zoek naar enthousiastelingen die Antwerp Pride mee willen vertegenwoordigen.

Alles van Waarde is een fototentoonstelling in de MAS-boulevard die loopt van mei 2021 tot januari 2022. De tentoonstelling toont mensen en groepen in Antwerpen die samen iets koesteren wat ze waardevol vinden en willen bewaren voor de toekomst: een collectie, traditie, ambacht, een sport, feest, gewoonte, een bijzondere plek… 

Alles van Waarde toont de mensen achter erfgoed. En zegt zo ook iets over wat dat erfgoed allemaal kan zijn: alles wat van waarde is voor mensen. Antwerp Pride mag niet ontbreken en daarom doen we deze oproep en nodigen we je graag uit om deel te nemen. 

De foto’s – die we zullen maken in samenwerking met Dries Luyten voor Noortje Palmers – zijn eenvoudige portretten tegen een neutrale achtergrond. Naast honderden individuele portretten wordt ook telkens een groepsproject gemaakt.We willen een zo divers mogelijke groep aan Pride-deelnemers op de been brengen.

Het is dan ook de bedoeling dat je – als deelnemer aan dit project – je eigenheid zoveel mogelijk onderstreept door deel te nemen in je Pride-outfit om op die manier een zo goed mogelijk beeld te geven van wat jou ‘jou’ maakt.

Iedereen kan deelnemen, dus meld je zeker aan.

Interesse? Registreren doe je via deze pagina vóór woensdag 16 september.

De fotoshoot vindt plaats op donderdag 1 oktober. We verwachten je op de Draakplaats aan het Roze Huis om 10h stipt. De shoot zal een aantal uur in beslag nemen. Dus hou zeker de ganse dag vrij.

Hopelijk ben je van de partij!

Het Antwerp Pride Team

Praktische informatie en inschrijving.

Beeld: Timothy Junes

%d bloggers liken dit: