‘Drag Race Holland – Meet The Queens’ in Antwerpen op 6 en 7 oktober

De kandidaten van ‘Drag Race Holland’ stellen zich op 6 en 7 oktober voor in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Sederginne, alias Serge Quik (27), is mistress of ceremonies.

Wat houdt ‘Meet The Queens’ in? Tijdens deze show zullen de kandidaten uit ‘Drag Race Holland’ zich voorstellen aan het publiek. Sinds de uitbraak van COVID-19 hebben al deze artiesten noodgedwongen thuis moeten zitten of online moeten werken. Dit is de eerste grote show waar fans dus de kans krijgen om hun favoriete dragqueens aan het werk te zien. 

Kaartverkoop is reeds gestart met ook de mogelijkheid tot een echte meet and greet, natuurlijk zijn er ook gewone kaarten te verkrijgen. Alles verloopt uiteraard onder alle lopende anticoronamaatregelen.

Sederginne is een van de bekendste Antwerpse exportproducten in de wereld van dragqueens. Haar internationale carrière, zo stond ze in Mykonos, Rusland, Gran Canaria en de Verenigde Staten, staat nu noodgedwongen op laag pitje maar Sederginne neemt voor dit tweedaags evenement de presentatie op zich.

Info en tickets.

Beeld: Pixabay

Een gedachte over “‘Drag Race Holland – Meet The Queens’ in Antwerpen op 6 en 7 oktober

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: