Milan Colpaert stapt uit race voor Mister Gay Belgium 2020

Milan Colpaert is niet langer kandidaat om Mister Gay Belgium 2020 te worden. Hij stopt om gezondheidsredenen, schrijft hij op Facebook. 

Lieve allemaal

Ik moet jullie iets vertellen…

In het leven moet je beslissingen maken. De ene beslissing al makkelijker dan de andere. Maar soms, soms kan je niet anders. Je lichaam wilt het niet anders en dan stopt het. 

Daarom, met pijn in het hart, maar met vooral heel veel liefde moest ik onlangs de heel moeilijke beslissing maken om, met onmiddellijke ingang, mijn strijd om Mr Gay Belgium te worden beëindigen. 

Ik ben ongelooflijk trots op en blij met al datgene ik de afgelopen maanden heb mogen doen. Ik ben dankbaar voor elke persoon die ik mocht ontmoeten. Mijn verhaal vertellen en vooral zo mensen in beweging zetten om dat van hen te vertellen, was één van de mooiste dingen die ik mocht en kon doen. 

Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor alle steun en liefde die ik kreeg. Mijn lieve familie en vrienden die vanaf dag 1 aan de zijlijn stonden te supporteren, you made me feel blessed. 

Milan

Beeld: Mister Gay Belgium

%d bloggers liken dit: