Wordt Glen Mandos Mister Gay Belgium 2020, dan wil hij verslaving bij LGBT’s aanpakken

Het campagnethema van Mister Gay Belgium 2020-finalist Glen Mandos is alcohol- en drugsverslaving bij LGBT’s.

“Het verleden van de mensen rondom mij bestaat vooral uit psychische problemen die uitmonden in verslavingen in allerlei soorten”, vertelt Mandos aan Pink in our Lives

“Ik heb persoonlijk al deze mensen zo goed mogelijk proberen te helpen, maar voor mijn beste vriend kwam alle hulp te laat, hij maakte een einde aan zijn leven door een overdosis drugs in te nemen.”

“Nu ik de laatste twee jaar iets meer actief ben in de holebi gemeenschap en ook naar verschillende feesten ga, zie ik op enkele feesten veel drugs en alcohol verschijnen tot in de treuren toe. Dit baart me enorme zorgen en dat wil ik dan ook aanpakken.Toen ik Mister Gay Belgium zag voorbijkomen op social media dacht ik… dit is mijn kans om hier iets aan te veranderen. Dus bij deze sta ik hier .

Diversiteit

Mandos weerlegt de vaak gehoorde kritiek dat MGB niet divers genoeg is. “Nu ik ieder van ons steeds beter en beter leer kennen is er één ding heel duidelijk, we strijden allemaal voor diversiteit en onze groep is daar een mooi voorbeeld van. Ik denk niet dat onze groep nog veel divers kon worden qua karakters, denkwijze, leeftijd, job, thema…”

Verder leren we dat Mandos fan is van de feestjes H.I.M en OMG en noch slips, noch boxers draagt.

Beeld: Mister Gay Belgium
Bron: Pink In Our Lives

Een gedachte over “Wordt Glen Mandos Mister Gay Belgium 2020, dan wil hij verslaving bij LGBT’s aanpakken

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: